MasterCard er et verdens mest anvendte betalingskort. Du kan hæve penge, handle på online webshops og i fysiske butikker i hele verden.

Virksomheden blev stiftet tilbage i 1967 under navnet United California Bank. Sidenhen er der blevet foretaget en lang række af fusioner med andre virksomheder, såsom EuroCard. Dertil har virksomheden og skiftet navn flere gange.

Foruden selve betalingskortene, er MasterCard også et globalt betalingsnetværk. Tilmed et af verdens største netværk, næstefter VISA. Netværket bruges til at facilitere og processere kortbetalinger. Disse betalinger kan foretages på kredit-, debet- og forudbetalte kort.

Der er en lang række forskellige sub-brands af MasterCard kort hos de mange forskellige banker verden over. Det er nemlig muligt at få udstedt et MasterCard kort i mere end 25000 forskellige finansielle institutioner. Betalingskortet fås både som kredit- og debetkort. På den måde kan du få et kort, der giver bedst mulige mening for dig som forbruger.

Når banker udsteder et MasterCard-kort er det dem, som finansiel institution der bestemmer vilkårene for kortet. Dette indebærer gebyret for brug at kortet, om der er mulighed for optjening af fordelspoint eller lignende.

Det er også blevet muligt for ikke-finansielle organisationer at danne partnerskaber med finansielle institutioner for at udstede brandede fordelskort. Her har forbrugeren mulighed for at optjene fordelspoint når de bruger deres betalingskort. Dette ses i sær med flyselskaber, hoteller og større butikskæder.

Fordele ved kortet

Fordelen ved MasterCard-kortet er at det kan bruges verden over på det globale processeringsnetværk. Kortet kan bruges til at hæve penge, betale i butikker over hele verden og til handel i online webshops.

Den store udbredelse af kortet gør det næsten umuligt for dig, at find en forretning, som ikke tager imod kortet.

Som sagt er det også muligt, at vælge imellem en lang række forskellige kort. Du kan eksempelvis vælge imellem en Standard, Gold eller Platinium version af kortet. ved nogle af disse versioner af kortet, er det muligt at få op til 45 dages rentefri kredit på op til 50000 DKKK.

MasterCard hos Yourpay

Har du en betalingsaftale hos Yourpay kan du uden problemer tage imod betalinger fra MasterCard. Dette gælder også betalinger for alle de sub-brands af kortet, som du måtte møde i din forretning.

Du slipper for at skulle have en indløsningsftale hos Yourpay. Dette er altid inkluderet i din aftale.